Rituaaliparafernaalia

Vuosikokoukset pidettiin tilaisuutta varten erikseen huolellisesti siivotussa ja juhlallisesti koristellussa ilmestysmajassa. Ilmestysmajalla tarkoitettiin mitä tahansa tilaa, jossa ikkunapinta-ala oli vähintään kymmenesosa huoneen pinta-alasta.

Kokouksen aluksi sytytettiin rituaalikynttilä. Jos se syttyi ensimmäisellä yrityksellä, todettiin kokous päätäntävaltaiseksi. Jos sytytys ei onnistunut, siirrettin kokousta kahdella vuodella.

Pöytäkirjanpitäjien ja -tarkastajien valintaa seurasi uusien jäsenkokelaiden esittely. Tässä für Knaben -rituaalissa kaksi vähintään puolipimeää suosittelijaa esitteli kokelaskandidaattinsa fyysistä ja henkistä kypsyyttä kokoukselle ja skyreille. Suljetun lippuäänestyksen jälkeen kokelaat ohjattiin joko ammuttavaksi tai initaatiohuoneeseen. Initaatiohuoneessa kokelaiden korvat tukittiin kaatamalla niihin sulaa mehiläisvahaa ja heille tarjottiin messinkisestä astiasta le petit prince fourré -keksejä, joita he kastoivat hopeisessa astiassa tarjottuun Kölsch-pintahiivaolueen. Oluen teeskenneltiin transsubstantioituneen vaikuksi (cerumen).

Jokaisessa kokouksessa kuului ehdottomasti veisata kaikkien rakastama Den blomstertid nu kommer -virsi kuluneella kaksivuotiskaudella ajasta ikuisuuteen siirtyneiden jäsenten muistolle.

Kokouksen lopuksi sammutettiin rituaalikynttilä. Jos se sammui ensimmäisellä yrityksellä, todettiin kokous päättyneeksi. Jos sammutus ei onnistunut, jatkettiin kokousta lukemalla edellisen kokouksen pöytäkirja uudelleen.

Fraternal Order of Eagles International -järjestön Stralsundin ilmestysmajalle 1898 lahjoittama kuparista, messingistä ja graniitista valmistettu Himmel und Hölle -kynttelikkö. Jalustan neljä pääkalloa edustavat Dukkhaa, Samudayaa, Nirodhaa ja Maggaa. Kynttelikön huippua koristaa kultaisen pallon (Echinocactus grusonii) päällä seisova siro Aquila heliaca, keisarikotka.
Messinkinen Bowl-näkykeksimalja Schleswig-Holsteinin ilmestysmajasta.
Järjestön tunnuksena tuttu kaikki kuuleva korva toistuu tässä hopeisessa pintahiivaolutmaljassa. Rheinland-Pfalzin ilmestymajasta sodan jälkeen Brittiläiseen Kolumbiaan viety esine tunnetaan myös nimellä Jamming Ear.
Hopeinen Spirit II rituaalikynttilänjalka Nordrhein-Westfalenin ilmestysmajasta.
Hopeinen Spirit I rituaalikynttilänjalka Mecklenburg-Etu-Pommerin ilmestysmajasta.